Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

MA 724 - Tanulást elősegítő tabletta, 120 tabl/ 60 G

Ár:
12.377 Ft
Cikkszám: 360724
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A „Tanulást elősegítő tabletta” összetételében a „Tanulást elősegítő szirup” készítménnyel nagyon hasonló, tablettás kiszerelés.

 A tabletta speciális összetevőinek köszönhetően az elme aktivitásunk leghatékonyabb támogatója minden korosztályban, diákoknak és mindazok számára, akik tanulnak, vizsgáznak, különböző képzéseken vesznek részt. Elősegíti a szervezet növekedését is, az intelligencia fejlődését és nagy mértékben erősíti életerőnket.

 A tabletta úgynevezett „madhya rasayana”, azaz az intellektusra fejti ki igen kedvező hatását.

 A készítmény magas szinten fenntartja természetes tanulási képességünket minden új dolog megtanulásához, javítja koncentráló képességünket és a magabiztosság,  boldogság érzetét is biztosítja egyben. A magasabb tudatszintek és az elme teljes potenciáljának kialakításához és megtapasztalásához segít hozzá, miközben erősíti testünk belső intelligenciáját az átfogó jellegű, egészséges vitalitás érdekében.

Különösen javítja a tanulási folyamat során szerzett információ bevitelét (szankszrit nyelven: „dhi”), az információ megtartását („dhriti”),   a tanulás során megszerzett tudás felelevenítését, visszahívását, majd használatát és hasznosítását („smrti”).

 A készítmény tartalmazza a Valeriana wallichii nevű gyógynövényt, mely a Himalájában terem és ősidők óta használják speciális relaxáló hatása miatt, mellyel párhuzamosan a legtökéletesebb koncentrálást is lehetővé teszi egyben.

 A Brahmi nevű gyógynövény az agy koordinátora.

 Az ősi ájurvédikus szövegek a „Centella asiatica (Inidiai gázló)” gyógynövényt az agy kitűnő táplálékának tartja, biztosítva annak teljes potenciálját.

 A gyógynövények precíz arányban, az ősi ájurvédikus recepteknek és előírásoknak megfelelően lettek összeállítva. Ennek eredményeképpen az alkotó részek egymást erősítő hatással rendelkeznek.

A kutatások megmutatták, hogy az intelligencia-hányados  erősen előrejelzi a diákok tanulmányi teljesítményét. Az IQ az ájurvédikus kutatások szerint mérhetően növelhető. A Tanulást elősegítő tabletta (MA 724) az, mely összetevői révén hatékonyabbá teszi a non-verbális intelligenciát. Öt hónapon keresztül vizsgáltak 34 harmadik osztályos tanulót, akiket véletlenszerűen helyeztek a készítménnyel kezelt és a placebo csoportba. Az Intelligence Plus-t fogyasztó csoport tagjai átlagban 9,83 pontos intelligencia kvóciens növekedést mutattak, míg a placebo csoportban ez a szám 4,88 pontos volt.

 Javasolt adagolása: 2 x 1 tabletta étkezés előtt fél órával. Egy doboz 120 tablettát tartalmaz.

 Összetevők: Asparagus racemosus, Valeriana wallichii, Bacopa monniera (Brahmi), Centella asiatica, Butea frondosa, Foeniculum vulgare, Withania somnifera, Tinospora cordifolia, Convolvulus pluricaulis, Embelia ribes

Cikk:

http://www.tminfo.hu/maharishi-ajurveda/ajurvedikus-tanacsok-a-serdulokori-idegrendszeri-fejlodes-tamogatasahoz/

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: ma, 724